Kennel
Home
 
 
ONZE HONDEN

Op dit onderdeel van de webiste zult u onze honden terug vinden die op dit moment bij ons thuis rondlopen. Op dit moment lopen er bij ons zeven honden rond. Beginnend bij Lindsey onze oudste hond, dan de tweede Kayleigh. Als derde in het rijtje komt Dana, vierde en vijfde zijn Murphy en Shannon. Als laatste aanwinst zijn Zoë en Quinn bij ons gekomen.

Alle vijf de honden zijn volledige rashonden en beschikken ook allemaal over hun eigen stamboom die u op deze site terug kunt vinden.

Kayleigh
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
STAMBOMEN

Teven

LINDSEY

De officiele naam van Lindsey is Roan Lindsy Obvious Red. Lindsey komt uit de kennel Obvious Red van Marie Jose Korving te Roden. Ze is geboren op 10 novenber 1997 uit de combinatie van Eireannmada Mustafa en Zenith Favorite of the Huntershome.

Klik hier voor meer informatie!

 

Lindsey
 

 

KAYLEIGH

De officiele stamboom naam is Pritty Kayleigh from Askeaton. Kayleigh is geboren bij de From Askeaton kennel van Fam Huisman te Schoonebeek. Kayleigh is geboren op 10 Oktober 2003 uit de combinatie van Liberty from Askeaton en Xaverius of the Chickenfarm.

Klik hier voor meer informatie!

 

 

 

 

DANA

De officiele naam is Tuatha De Dannan From Askeaton. Dana komt net als Kayleigh uit de From Askeaton kennel van Fam Huisman ,daarnaast is Dana het nest zusje van Kyra. Dana is geboren op 19 September uit de combinatie van Orphan Iris from Askeaton en Vicary's Cocorum.

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Stamboom Dana
 

 

SHANNON

De officiele naam is Kaylin Absolutely Fabulous. Shannon komt net als Murphy uit ons eigen A - Nest. Shannon is geboren op 10 maart 2007 uit de combinatie van Pritty Kayleigh From Askeaton en Reddins Oban

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Stamboom Dana
 

 

Zoë

De officiele naam van Zoë is Kaylin Blow me Away. Zoë komt uit ons eigen B - Nest. Zij is geboren op 18 november 2008 uit de combinatie Tuatha de Dannan From Askeaton en Fairhaven Good Riddance

Klik hier voor meer informatie!

 

Stamboom Dana
 

 

Reuen

Murphy

De officiele naam van Murphy is Kaylin A Charming Red Fellow. Murphy komt uit ons eigen A - Nest. Hij is geboren op 10 maart 2007 uit de combinatie Pritty Kayleigh From Askeaton en Reddins Oban.

Klik hier voor meer informatie!

 

Stamboom Dana
 


Quinn

De officiele naam van Quinn is Kaylin Back to Base. Quinn komt uit ons eigen B - Nest. Hij is geboren op 18 november 2008 uit de combinatie Tuatha de Dannan From Askeaton en Fairhaven Good Riddance

Klik hier voor meer informatie!

 

Stamboom Dana
 

In onze gedachten

IN ONZE GEDACHTEN KYRA

Take A Look At Me From Askeaton

 

 

Stamboom Kyra
 
 
 
  Home | Onze Honden