Kennel
Home
 
 
PUPPIES

Puppies worden bij ons in de woonkamer geboren en getogen tot een leeftijd van minimaal negen weken. Ze worden ingeent, meerdere malen ontwormd en zo sociaal mogelijk opgevoed. Uiteraard krijgen de puppies allemaal een stamboom mee.

Wij streven naar gezonde en mooie puppies met een geweldig karakter!

- A - Nest -

- B- Nest -

- C- Nest -

 

Kyra
 

 

 
PUPPY NIEUWS

Puppies verwacht rond 13 november 2013 van ZoŽ Kaylin Blow Me Away. Zie voor meer informatie C - Nest.Natuurlijk voldoen alle combinaties aan de fokregels van de rasvereniging. Deze regels zijn rasspecifiek en dus strenger dan de algemene regels van de Raad van Beheer. Ierse Setters kunnen helaas net als andere (ras-) honden belast zijn met erfelijke aandoeningen. Informatie over deze aandoeningen bij Ierse Setters vind je op de site van de LICG http://www.licg.nl.

Kijk ook op de site van de Ierse Setter Club http://www.iersesetterclub.nl waar staat vermeld waaraan ouderdieren dienen te voldoen voordat er mee gefokt mag worden. Wij doen er alles aan om gezonde pups te fokken door de ouderdieren te testen op alle voorkomende problemen waarvoor gezondheidsonderzoeken danwel DNA testen beschikbaar zijn en weloverwogen combinaties te maken. Garantie kunnen we helaas nooit geven.